Serdivan Saatlik Kiralık Ev

Serdivan Günlük Saatlik Kiralık Ev

 

📞 0531 401 4523

Serdivan saatik kiralık evler ucuz fiyatlara kısa süreliğine kalabileceğiniz apart ev veya dairelerdir. Ucuz fiyata kalacak yer bulmak için izlemeniz gereken bir kaç adım var bunları izlerseniz dilediğiniz yerde en uygun fiyatlarla günlük ev kiralayabilirsiniz.

Ne kadar kalacağınızı Alo‘dan sonra belirtin.

Serdivanda günlük kiralık ev sahibine ulaştın ve ilk belirtmen gerek şey Alo-Merhaba’dan önce günlük kiralık ev sahibi ile konuştuğunu teyit et böylece yanlış kişilere ne kadar kalacağın hakkında böyle özel bir bilgiyi paylaşmak durumunda olmazsın. Her ne kadar bu birşey ifade etmese de kimse için.  Anormal bi durum, tüm söylemek istediğim şey bu. Bazen telefon kapanmıştır, sahibi değişmiştir vs.

ucuz fiyatlara günlük kiralık ev
Sakarya günlük kiralık ev

Teyit işlemi tamamlandığında sohbetin akışını sürdürürken evde ne kadar kalacağını belirt, böylece günlük ev sahibi takvime kaç kişinin ne zaman kalacağını not eder veya kafasında taramasını yapar ve rezervasyonun mümkünse onun üzerinden sana yardımcı olmaya çalışacaktır. Burda bilmen gerek önemli bir nokta ev sahibinin doluluk oranına göre sana sunduğu alternatifler. Eğer takvim sıkışık ise ilginin azalacağını ve ucuz fiyat için çok fazla çaba sarf etmeden güzel bir şekilde başka bir alternatif düşünebilirsin. Çok ‘kasma’ yani. Bu sosyal normlardan hepimiz haberdarız ama bazen sadece unutuyoruz. Yine de belirtmekte yarar görüyorum. Günlük ev sahibi ile görüştün ve ses tonundan veya cevaplardan müsaitlik durumunun geniş veya sıkı olduğunu anladın. Hmmm o zaman bir sonraki adımımıza geçelim.

Sakarya günlük kiralık ev fiyatları
Sakaryada ucuz günlük kiralık evler

Nasıl bir günlük ev istiyorsun?

Günlük kiralık evin müsaitlik durumunu anladın ve şimdi sıra konforun için planladığın o mekanı kapma zamanı. Eğer günlük daire resmini sahibi aramadan önce görmüşsen günlük ev sahibi ile tekrar teyit etmelisin.  Günlük ev resmini nerde gördüğünü ve hangi ilan olduğu belirtip istediğin dairenin VARLIĞI ve dairenin müsaitliği hakkında detaylı bir bilgi alamaya çalışmalısın. Böylece hayal kırıklıklarını önlemiş olursun. Genellikle daire resimleri ile kiralayacağınız ev resimleri aynı ise güven oranı artacak doğal olarak. Eğer gördüğün günlük kiralık ev müsait değilse sana ayırılacak dairenin resimlerini WhatApp veya Facebook’tan istemelisin.  Günlük saatlik kiralık ev kiralamana az kaldı çünkü son bir kaç cümlede bu işi bitirmiş olacağız. Güven bana.

Serdivan ucuz günlük saatlik evler
Serdivan ucuz günlük saatlik evler

Ev sahibi ile belli kurallarda anlaşın

Ucuz günlük kiralık ev bulmak biraz emek istesede zor kazandığınız o paraları harcarken de emek vermek gerekiyor. Çünkü yarınlar için o parayı cebinizde tutmak isteyeceksiniz sonuçta değil mi?

Evet, mücadele bir macera ve sen de bu hikayede kahramansın (fiyatı en aza indirdiğinde). Günlük kiralık ev sahipleri ucuz günlük evler sunarken genelde bazı kuralları vardır. Bunlar geleceğinizi etkileyecek nitelikte değil tabi sadece ucuz fiyata verilen günlük dairenin işlemesi, bir sonraki rezervasyona hazırlık süreci için. Saatlik kiraladığınız (umarım ucuza) günlük evin giriş çıkış saatleri muhtemelen en önemli nokta. Saatlik kiralayıp saatine özen göstermediğiniz taktirde günlük ev sahibi seni arayacaktır. Bazen kapının çalınması da söz konusu bu da rahatını bozabilir. Saatlerde farklılık olacaksa bunu kesinlikler ev sahibi ile teyit etmeni tavsiye ederim. Müsaitlik durumunuz öğrenmek ne seni zor duruma bırakır ne de ev sahibini.

Serdivan günlük apart
Serdivan günlük kiralık ev

Eğer günlük kiralık ev müsaitse eminim ev sahibi dilediğin miktarda konaklamana müsade edecektir (bir zoru yoksa – En azından biz öyle yaparız). Bazı günlük kiralık ev sahipleri evi belli bir düzen içinde bırakmanı da talep edebilir (fiyatta ekstra indirim bonusu). Aslan yattığı yerden belli olur deyip kendinize göre bişeyler anlaşabilirsiniz onunla. Son olarak $CASH$ veya akrep yuvası.

Fiyatta Gel-Git

Siz de benim gibiyseniz halimden anlıyorsunuz, pek fazla pazarlığı sevmem. Ama eğlenceli olduğu güzel geçince anlaşılıyor. Sonuçta bu para ile ilgili değil yaşanan tecrübeler ve bunlara kattığımız anlamlar. Şimdi sen ordan, tabi tabii, diyorsun ama. Walla!

Adapazarı günlük ucuz kiralık evler
Adapazarı günlük kiralık evler

Geleneğimiz, muhabbet için bahanemiz, belki birbirimizi tanımamız için en önemli şey. Dünya güç etrafında döner ve biz de bi geziniriz. Pazarlık yapınca ev sahibi ile hangi evi ne zaman ve nerde kiralayacağını netleştirdin diye düşünüyorum. Buraya kadar herşey tamamsa bundan sonrası çok kolay olacaktır.

Ucuz günlük kiralık daire için ev sahibinden fiyat alacaksın. eee peki ne kadar veriyoruz bu daire için vs. ev sahibi verdiğin cevaplara göre en uygun fiyatı düşünmüştür muhtemelen. Sen yine de bir kaç lira indirim istemelisin. Ama bir kaç lira derken lütfen 5 lira demeyin. Her ne kadar 5 lira da bir para olsa da bir kaç lira teklif etmek etik değil.  Pazarılık kısmı her ne kadar en son bölüm olsa da son kararın verildiği nokta. O yüzden ortak noktayı bulmak için iletişim becerilerini kullanacağın an budur.

Serdivan ucuz günlük ev
Go hard or go home!

Dinleyip, isteklerinizi belirtin alternatif daireleri öğrenin ve umarım doğru yeri ayarlarsınız.
Sakarya günlük kiralık ev kiralamak için bu noktadan sonra dairenin konumunu ve gününü belirleyip ev sahibini ne zaman arayıp teyit edeceğini görüşürsün. Daireye yerleşme için ayırı bir makale yazıp hayatınızı kolaylaştırmayı planlıyorum. O zamana dek, iyi konaklamalar.