Günlük Saatlik Kiralık Ev

Sakarya Günlük Saatlik Ev

Günlük Saatlik kiralık ev Adapazarı Sakarya merkezde ucuz fiyatlar günlük kiralama yapılabilir. Rezervasyonunuzu yaparken ne kadar kalacağınızı belirtirseniz cebinize uygun fiyatlarla konaklayabilirsiniz. Sakarya Adapazarı Çark caddesinde Kafeler sokağının hemen yanında günlük ucuz fiyatlara kiralayabileceğiniz evler için saatleri belirtmeniz yeterli. Mesela saat sabah 11’de girip akşam 18’de çıkacaksanız fiyatlar 80-100 Lira arasında değişir.

sakarya ucuz pansiyon fiyatları
en ucuz günlük kiralık daire

 

Çark caddesinde günlük kiralık ev geniş ve konforlu bir konaklama sunar. Çark caddesinin Kafeler sokağına yakın olması, eğlencenin ve kalabalığın olduğu yer demektir. İnsanların bir araya gelip zaman geçirdiği kafeler sokağı, eğlenceli ve boş zaman için yapılmış bir sokak. Çay, kahve ve yemek ile beraber tavla ve okey, aklınıza gelecek ne varsa. Canlı müzik ve diğer aktiviteleri de bulabilirsiniz. Çark Caddesinde kafeler sokağının hemen arkasında Türkü Evi var burda da akşamları zaman geçirebileceğiniz başka bir yer. Buna benzer lokallerin bolca bulunduğu caddede canınız sıkılmaz.

Günlük saatlik kiralık ev bulmanız çok zamanınızı almaz. Bahsettiğimiz bu caddede takıldıktan sonra evinizde konaklayabilirsiniz. Kent Parkta sevdiklerinizle dolaşabilir bu muazzam parkın romantik havasından faydalanabilirsiniz. Adapazarı Kent Meydanında da bazen aktiviteler düzenlenir bu aktivitelerin yapıldığı meydan ile günlük saatlik kiraladığınız ev arasında mesafe çok kısa. Böylece zamanınızın çoğunu dışarıda geçirip, konaklamak için eve hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Serdivanda günlük saatlik kiralık ev ayarlamak da bir o kadar kolay ve üstelik son zamanlarda daha da popülerleşen Serdivan Mavi Durakta konaklamak tercihiniz olabilir.